Εμπειρία- Ποικιλία- Ποιότητα- Συνέπεια:

τέσσερεις λέξεις που χτίζουν το όνομά μας

Showroom Globe manufacturing furnace Globe manufacturing furnace Bulkhead manufacturing Bulkhead manufacturing Injection machine Globe production Brass Production Line

Εδώ και 50 χρόνια η NB LIGHTING -ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε . ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία φωτιστικών σωμάτων για εξωτερικούς χώρους και αποτελεί μία από τις πρώτες και παλαιότερες εταιρείες παραγωγής φωτιστικών στην Ελλάδα. Ευρέως γνωστή στο χώρο του φωτιστικού-ηλεκτρολογικού υλικού, η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια, τη Δυτική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Με συνέπεια και ευθύνη προς τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές, προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση σε προϊόντα ποιότητας και αντοχής, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες φωτισμού τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων. Όλα αυτά τα χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλά έργα: εξωτερικός φωτισμός σε ξενοδοχειακές μονάδες, δημόσια κτίρια (νοσοκομεία, σχολεία, κτλ),  για το φωτισμό δήμων σε όλη τη χώρα, σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, σε ιδιωτικές κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους (φωτισμός σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα, ειδικός φωτισμός για περίπτερα, φωτισμός υπόγειων και υπέργειων parking, κτλ). 

Κατά την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει κατορθώσει τον εκσυγχρονισμό στις διαδικασίες παραγωγής, αποκτώντας νέα μηχανήματα και εφαρμόζοντας προηγμένες μεθόδους παραγωγής. Η άρτια γραμμή παραγωγής του εργοστασίου μας, επιτρέπει να υλοποιούμε ειδικές κατασκευές προκειμένου να εξυπηρετήσουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Επιπλέον, δίνουμε μεγάλη σημασία στην έγκαιρη και άμεση παράδοση των υλικών, κάτι που έχουμε κατορθώσει με απόλυτη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την οργανωμένη αποθήκη που διαθέτουμε. Μακροπρόθεσμα και σε μόνιμη βάση, η εταιρεία διευρύνει τον κατάλογο των προϊόντων της. Προχωράμε μελετώντας και αναλύοντας τις ανάγκες της αγοράς και βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει κατά τη μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο. Παράλληλα, αναζητούμε συνεχώς νέες συνεργασίες με εταιρείες που διαθέτουν καινοτόμα προϊόντα ποιότητας. Η πρόσφατη συνεργασία μας με τις εταιρείες ENERGIZER Lighting και BIONAIRE είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση του μεριδίου της στις αγορές που δραστηριοποιείται ήδη και η περαιτέρω διείσδυση της σε νέες.