Επισκεφθείτε μας στη Light+Building 2018!
 
Hall 6.0 Stand B54
 
Για μία ακόμη φορά η εταιρεία μας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Φωτισμού και Αρχιτεκτονικής Κτιρίων, Light+Building, από 18 έως 23 Μαρτίου 2018 στη Φρανκφούρτη, όπου συναντώνται κορυφαίες εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο και αποτελεί σημείο αναφοράς για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μηχανικούς, σχεδιαστές καθώς και ηλεκτρολόγους και τεχνίτες.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά προϊόντα της εταιρείας μας, που εξειδικεύεται στο φωτισμό εξωτερικών χώρων. Θα παρουσιαστούν σειρές φωτιστικών από ορείχαλκο, αλουμίνιο και πλαστικό όπως χελώνες, απλίκες, φανάρια και φωτιστικά δαπέδου. Επίσης, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά νέα μοντέλα ορειχάλκινων φωτιστικών, καθώς επίσης και νέες σχεδιαστικές και χρωματικές εκδοχές ήδη υπαρχόντων μοντέλων. Τα ορειχάλκινα φωτιστικά έχουν μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ ενδείκνυνται απόλυτα για παραθαλάσσιες περιοχές.
 
Στόχος μας είναι η προβολή της εταιρείας και των προϊόντων μας σε νέες αγορές του εξωτερικού, καθώς και η περαιτέρω συνεργασία με το ήδη υπάρχον πελατολόγιο. Για να κλείσετε ένα ραντεβού με εκπρόσωπο της εταιρείας μας στην έκθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info -at- nikolopoulos-lights.gr.
 
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!