Νέα συνεργασία της εταιρείας μας με την ENSTO Finland Oy

 

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της εταιρείας με τη Φινλανδική ENSTO, και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της θέρμανσης. Η εταιρεία μας εισάγει και διανέμει στην ελληνική B2B αγορά τη σειρά θερμοπομπών (θερμαντικά πάνελ) BETA της ENSTO.

Οι θερμοπομποί ΒΕΤΑ κατασκευάζονται εξολοκλήρου στη Φινλανδία υπό τις υψηλότατες προδιαγραφές παραγωγής της ENSTO. Χρησιμοποιούνται ευρέως ως λύση θέρμανσης, καθώς μπορούν να εγκατασταθούν αλλά και να αντικαταστήσουν παλαιά συστήματα θέρμανσης πολύ εύκολα. Συνδυάζουν την εξοικονόμηση ενέργειας, την άνεση, την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ευελιξία και το χαμηλό κόστος επένδυσης.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα των θερμοπομπών BETA περιλαμβάνει μοντέλα από 250W έως και 2.000W, όλα με ηλεκτρονικό θερμοστάτη ακριβείας (απόκλιση +/- 0.1ο C), για την επίτευξη μιας οικονομικά αποδοτικής θέρμανσης, καθώς ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές θερμοκρασίας του δωματίου και διασφαλίζει τη συνεχή διατήρηση της θερμικής άνεσης στο χώρο. Αφεθείτε στην λειτουργία τους και απολαύστε τη ζεστασιά και την άνεση που σας προσφέρουν!

Η εταιρεία ENSTO Finland είναι μια διεθνής οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Φινλανδία που σχεδιάζει και παρέχει έξυπνες ηλεκτρικές λύσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητας των έξυπνων δικτύων, των κτιρίων και της μεταφοράς. Ιδρύθηκε το 1958 και απασχολεί περίπου 1.600 επαγγελματίες στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία. Ενδεικτικά η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει: υπέργεια/υπόγεια συστήματα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συστήματα καλωδίωσης, συστήματα αντιεκρηκτικής προστασίας, συστήματα θέρμανσης, ηλεκτρολογικό υλικό και φωτιστικά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ENSTO εδώ: www.ensto.com

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο: info@nikolopoulos-lights.gr και στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 210-9733176.