Η σειρά ανεμιστήρων οροφής της WESTINGHOUSE προσφέρει μία διευρυμένη γκάμα με πάνω από 60 από μοντέλα ανεμιστήρων οροφής σε διαφορετικά στυλ - κλασσικό, μοντέρνο, βιομηχανικό, εξωτερικού χώρου- και σε πολλές αποχρώσεις, εξυπηρετώντας κάθε γούστο και στυλ διακόσμησης. Μάλιστα τα περισσότερα διαθέτουν πτερύγια δύο όψεων με δυνατότητα εναλλαγής των αποχρώσεων. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης σε κάθε τύπο οροφής: κανονική, χαμηλή (με ανεμιστήρες τύπου hugger), υψηλή (με την προσθήκη σωλήνα επέκτασης), κεκλιμένη (με την προσθήκη σωλήνα επέκτασης).

Ανεμιστήρες οροφής Westinghouse έχουν χρησιμοποιηθεί σε έργα για κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και σε δημόσια κτίρια. Η ποιότητα κατασκευής και η χρήση υψηλής τεχνολογίας αποτελεί εγγύηση για την αγορά του ανεμιστήρα που σας ταιριάζει. Η Westinghouse δίνει δεκαετή εγγύηση για το μοτέρ των ανεμιστήρων της!

Η χρήση ανεμιστήρων οροφής στους χώρους προσφέρει εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας, ενώ αποτελεί την πιο υγιεινή επιλογή για δροσιά. Δεν παγώνει ούτε ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αντίθετα επιτυγχάνει την πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 °C και την διάχυση του δροσερού αέρα σε όλο το χώρο. Η χρήση ανεμιστήρων, ιδιαίτερα ανεμιστήρων οροφής, ενισχύει το φαινόμενο του φυσικού αερισμού, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, σε κτίρια όπου χρησιμοποιείται σύστημα κλιματισμού, η παράλληλη χρήση των ανεμιστήρων οροφής μειώνει σημαντικά τις ώρες λειτουργίας του κλιματισμού, αλλά και αυξάνει την απόδοσή τους την ώρα λειτουργία τους, καθώς ανεβάζει σημαντικά τη θερμοκρασία ρύθμισης του θερμοστάτη. Επίσης, και το χειμώνα η χρήση του ανεμιστήρα οροφής με την αντίστροφη περιστροφή συντελεί κατά 10% στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς διευκολύνει την κυκλοφορία του ζεστού αέρα που εγκλωβίζεται στην οροφή.

Για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του καταλόγου σε μορφή PDF, πατήστε πάνω στην φωτογραφία.