Γιατί να επιλέξετε τους θερμοπομπούς BETA

Οι θερμοπομποί χρησιμοποιούνται ευρέως ως λύση θέρμανσης, καθώς μπορούν να εγκατασταθούν αλλά και να αντικαταστήσουν παλαιά συστήματα θέρμανσης πολύ εύκολα. Οι θερμοπομποί ΒΕΤΑ είναι ιδανική επιλογή είτε σε καινούργια κτίρια είτε σε ανακαινίσεις. Παράλληλα όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπληρωματική πηγή θέρμανσης στο ήδη υπάρχον κεντρικό σύστημα θέρμανσης ενός κτιρίου, διαμερίσματος, γραφείου κλπ.

Επιτυγχάνουν μία άνετη ζεστή ατμόσφαιρα πολύ γρήγορα και οικονομικά, καθώς αποδίδουν σχεδόν το 100% της ενέργειας που καταναλώνουν σε θερμότητα. Ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης με αισθητήρα ακριβείας που διαθέτουν τα καθιστά μία αξιόπιστη λύση θέρμανσης. Ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές θερμοκρασίας του δωματίου με απόκλιση +/- 0.1ο C και διασφαλίζει τη συνεχή διατήρηση της θερμικής άνεσης στο χώρο.

Ο λεπτός σχεδιασμός τους και η αντίσταση σε σχήμα X που έχουν στο εσωτερικό διασφαλίζουν την ομοιόμορφη διάχυση της ζέστης στο χώρο και τη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής τους (ατσάλι ηλεκτροστατικά βαμμένο) δεν σκουριάζουν, ενώ η προστασία για τη σκόνη και το νερό επιπέδου IP21 που διαθέτουν, επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε χώρους με μεγάλη υγρασία.

Η ασφάλεια είναι ένα επίσης σημείο υπεροχής για τους θερμοπομπούς BETA, καθώς διαθέτουν αυτόματο σύστημα προστασίας από την υπερθέρμανση, ενώ η θερμοκρασία που αναπτύσσουν εξωτερικά είναι χαμηλή (<60ο C). Έτσι, είναι ιδανική επιλογή για την τοποθέτηση τους και σε παιδικά δωμάτια καθώς επίσης διαθέτουν ελαφρύ, λεπτό σώμα με στρογγυλεμένες γωνίες για την αποφυγή παιδικών ατυχημάτων. Η λειτουργία τους είναι αθόρυβη και απόλυτα υγιεινή για τα μικρά παιδιά αφού δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα.

Τέλος, οι θερμοπομποί BETA δεν έχουν κανένα κόστος συντήρησης, ενώ η εταιρεία παρέχει εγγύηση 5 ετών. Παράγονται εξολοκλήρου στη Φιλανδία υπό τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής.