Ως εταιρεία παραγωγός, η NB LIGHTING παρέχει ποικίλες ειδικές κατασκευές πάνω στα μοντέλα παραγωγής, εξυπηρετώντας τις κατασκευαστικές και σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.

Δίνεται η δυνατότητα βαφής σε όλα τα προϊόντα από αλουμίνιο και ορείχαλκο, ενώ οι αποχρώσεις καλύπτουν κάθε χρωματική επιλογή. Η βαφή γίνεται ηλεκτροστατικά με πολυεστερικές πούδρες υψηλής αντοχής. Στοκ αποχρώσεις στα πλαστικά είδη είναι το λευκό, το μαύρο και το γκρι, ενώ για παραγγελία πάνω  από 500 τεμαχία είναι δυνατή η επιλογή και άλλου χρώματος. Οι μπάλες διατίθενται σε λευκό, φιμέ και διάφανο χρώμα.

Στα ορειχάλκινα είδη είναι δυνατή η επίστρωση του φωτιστικού με βερνίκι. Διατίθενται επίσης σε φινίρισμα χρώμιο και χρώμιο ματ.

Σε όλα μας τα προϊόντα είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές σχετικά με: το μήκος στις κολώνες, την εφαρμογή ή όχι στυπιοθλήπτη, την προσθήκη πεταλούδων αντί για βίδες σε χελώνες και απλίκες από ορείχαλκο, το άνοιγμα τρύπας και στις δύο πλευρές του φωτιστικού για να υπάρχει είσοδος και έξοδος του καλωδίου και το άνοιγμα τρύπας και στη βάση του φωτιστικού  προκειμένου να εξυπηρετηθεί μια διαφορετική τοποθέτηση από τον ηλεκτρολόγο. Επίσης, είναι δυνατή η αναπροσαρμογή της θέσης του ντουϊ ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος για τον λαμπτήρα ή και προσθήκη δεύτερου ντουϊ για χρήση λάμπας ασφαλείας. Παράλληλα, σε ορισμένα φωτιστικά είναι δυνατή η τοποθέτηση διαφορετικών τύπων ντουϊ (G9, G4-12V, GX53) ανάλογα με τη λάμπα και τα volt που θέλει να εφαρμόσει ο πελάτης. Τέλος, στα περισσότερα μοντέλα είναι δυνατή η προσαρμογή πλακέτας φωτισμού LED.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια ειδική κατασκευή μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς μας, οι οποίοι θα σας ενημερώσουν εάν η κατασκευή που επιθυμείτε  πληρεί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές του φωτιστικού.