Ανεμιστήρες οροφής Westinghouse για όλους τους τύπους οροφής

 

Θέλετε να εγκαταστήσετε στο χώρο σας ανεμιστήρα οροφής αλλά προβληματίζεστε επειδή έχετε χαμηλό ταβάνι; Η Westinghouse προσφέρει τη λύση δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική τοποθέτηση στα μοντέλα της, ώστε να ταιριάζουν σε χαμηλή, ψηλή ή και επικλινή οροφή.

1. Χαμηλή οροφή: Για αυτή την περίπτωση κατάλληλοι είναι οι ανεμιστήρες οροφής τύπου “hugger” και “dual mount system”, όπου η τοποθέτηση γίνεται και χωρίς τη μικρή ράβδο της συσκευασίας.

2. Ψηλή οροφή: Όταν η οροφή είναι πάνω από τρία μέτρα και καλό είναι να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod), ώστε να επιτυγχάνεται η επαρκής απόδοσή του στο χώρο. Διατίθενται ράβδοι επέκτασης σε δύο διαστάσεις 30,5εκ. και 46εκ.

3. Κεκλιμένη οροφή: Και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εφαρμόζεται στον ανεμιστήρα ράβδος επέκτασης (down rod). Διασφαλίστε ότι η κλίση της οροφής είναι μικρότερη από 40ο και ο ανεμιστήρας βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 15εκ. από την κεκλιμένη οροφή ή οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο.

Μην ξεχνάτε ότι η ιδανική απόσταση του ανεμιστήρα από την οροφή επιτυγχάνεται όταν η φτερωτή του ανεμιστήρα βρίσκεται το ελάχιστο 2,15μ.και το μέγιστο 2,5-2,80μ. από το δάπεδο.