Επισκεφθείτε μας στην Light+Building 2012

Επισκεφθείτε μας στη Light+Building!

Hall 6.0 Stand B44

Για πρώτη φορά η εταιρεία μας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Φωτισμού και Αρχιτεκτονικής Κτιρίων, Light+Building, από 15 έως 20 Απριλίου 2012 στην Φρανκφούρτη, όπου συναντώνται κορυφαίες εταιρείες του κλαδου από όλο τον κόσμο και αποτελεί σημείο αναφοράς για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, μηχανικούς, σχεδιαστές καθώς και ηλεκτρολόγους και τεχνίτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων μας, που εξειδικεύεται στο φωτισμό εξωτερικών χώρων, καθώς και τα νέα μοντέλα 2011-2012. Θα παρουσιαστούν σειρές -χελώνες, απλίκες, φανάρια, φωτιατικά δαπέδου – από πλαστικό, αλουμίνιο, ορείχαλκο, ορειχάλκο σε νίκελ, μπάλες ακρυλικές. Τα καινούργια προϊόντα αφορούν: πλαστικά φωτιστικά σε γκρι χρώμα, νέα μοντέλα σε ορειχάλκινα φωτιστικά και φανάρια.

Επίσης, σε συνεργασία με την Westinghouse, θα παρουσιαστούν μοντέλα ανεμιστήρων οροφής της εταιρείας, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της οποίας σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι η NB Lighting.

Στόχος μας είναι η προβολή της εταιρείας και των προϊόντων μας σε νέες αγορές του εξωτερικού, προσδοκώντας νέες συνεργασίες με πελάτες από όλο τον κόσμο.